Update

Nieuwe regisseurs

De repetities zijn in volle gang! Er hebben een paar belangrijke wijzingen plaatsgevonden. Helaas kan Saban Ol vanwege persoonlijke redenen de voorstelling niet meer regisseren. Theater RAST heeft ons in contact gebracht met theatergroep De Gasten. We hebben twee nieuwe makers die heel veel zin hebben in het maken van Holon. Elike Rovers en Nico Tillie.Met de keuze voor deze nieuwe makers zijn we ook een nieuwe samenwerking aangegaan met de spelers van Theatergroep De Gasten. De jongeren van De Gasten zullen samen met de migranten/ vluchtelingen van het Wereldhuis de voorstelling gaan maken en spelen.

Door deze wijzigingen hebben we meer tijd nodig en zijn de speeldata veranderd. We spelen op 4 en 5 mei en het Pinksterweekend. De definitieve tijden maken we zo snel mogelijk bekend.

Theater na de Dam

Holon zal 4 en 5 mei spelen op theater na de Dam:

Holon
‘Iets dat tegelijk apart en geheel is’

Twee theatermakers, een beeldend kunstenaar, vluchtelingen/migranten van het Wereldhuis en jongeren van de trainingsgroep van Theater DEGASTEN. Samen maken ze een interdisciplinaire voorstelling waarin de kracht van de mens centraal staat. Ze onderzoeken zowel met de spelers als met het publiek het thema solidariteit.

Wat betekend solidariteit en barmhartigheid tegenwoordig nog? Onbaatzuchtig klaarstaan voor een ander bestaat dat nog? Of misschien proberen we wel oprecht solidair te zijn, maar kunnen we het niet omdat we het verleerd zijn.

Ze gaan bij zichzelf te te rade, maar ook bij verzetsstrijders uit de Tweede Wereldoorlog. Dit levert een voorstelling vol bijzondere verhalen op. Deze voorstelling is te zien op 4 & 5 mei op Perron Oost in het kader van Theater na de Dam en op 13 & 14 mei in het Wereldhuis.

In samenwerking met de Kijkdoos, Theater Oostblok en Museum Perron Oost.

http://www.theaternadedam.nl/voorstelling

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s